Игра Starfield Collector’s Edition (XBOX S X)

599,99 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: : Bethesda
Категория: Техника

Сподели продукта:

Starfield е новата световна игра от Bethesda Game Studios, създателите на награждаваните заглавия The Elder Scrolls V: Skyrim и Fallout 4. В тази епична ролева игра от следващо поколение, влезте във вълнуващо приключение, разположено в космическото пространство, където създавате и управлявате своя герой.

В Starfield, пренесете се в далечното бъдеще, през година 2330, когато човечеството е извървяло слънчевата система и заселя нови планети. Влезте в редиците на Констелацията, последната група космически изследователи, които се отправят на търсене на редки артефакти в галактиката. Отправете се на най-големия и амбициозен космически път създаден от Bethesda Game Studios.

В Starfield, вашата история е най-важната. При началото на пътешествието си, персонализирайте външността и изберете задния план и характеристики на вашето герой. Използвайте свободата си да станете опитен изследовател, очарователен дипломат, измъкващ се кибер бегач или да изберете съвсем друга посока. Решението е ваше. Определете какъв ще бъдете и кого ще постигнете.

Разгледайте безкрайното космическо пространство и изследвайте над 1000 планети. Пренебрегнете оживели градове, опасни бази и диви пейзажи. Срещайте и набирайте запомнящ се екип от персонажи, присъединете се към приключенията на различни фракции и се отправете на задачи в Системите за настаняване. Винаги ще откриете нови истории и преживявания.