Кафеавтомат Philips EP2235/40 , 15 Bar, 1500 W

799,00 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: Philips
Категория: Техника

Сподели продукта:

Ревю на Кафеавтомат Philips EP2235/40, 15 Bar, 1500 W

Кафеавтоматът Philips EP2235/40 е устройство, което обещава комбинация от удобство, вкус и многообразие при приготвянето на кафе напитки. Вижте надолу какво може да предложи този модел:

1. Дизайн и функционалност:
Кафеавтоматът има стилен и съвременен дизайн, който би се вписал добре в почти всяка кухня или кафене. Той предоставя възможност за приготвяне на разнообразни кафе напитки, включително еспресо, кафе, капучино и лате.

2. Кафемелачка и регулиране на смилането:
Този модел разполага с керамична кафемелачка, която предоставя по-равномерно смилане на кафето, което може да доведе до по-добър вкус. Също така, регулирането на степента на смилане с 12 налични настройки позволява на потребителя да контролира интензивността на аромата и вкуса на напитката.

3. Налягане и мощност:
С налягане на помпата от 15 бара, този кафеавтомат може да извлече еспресо с отлично качество на кремата и аромата. Мощността от 1500 W допринася за бързо загряване и ефективно приготвяне на напитките.

4. Контейнери за вода и кафе:
С капацитет на контейнера за вода от 1.80 литра, този кафеавтомат осигурява удобство при приготвянето на множество напитки, без да е необходимо често пълнене. Контейнерът за кафе с вместимост от 275 грама позволява на потребителя да изготви няколко напитки преди да бъде необходимо добавяне на кафе.

5. Допълнителни функции и аксесоари:
Сред допълнителните функции се откроява наличието на кана за мляко с обем 0.26 литра, която позволява лесно приготвяне на напитки като капучино и лате. Също така, вграденият филтър помага за поддържане на качеството на водата и кафето.

Заключение:
Кафеавтоматът Philips EP2235/40 е многофункционален и удобен за всекидневно ползване. Той предоставя възможност за приготвяне на разнообразни кафе напитки с високо качество и интензивен вкус. Със своите допълнителни функции и аксесоари, този модел е подходящ за тези, които ценят доброто кафе и удобството в дома си или на работното място.