Климатик General Fujitsu ASHG12KMCC(E)/AOHG12KMCC , 12000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи

1799,99 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: General Fujitsu
Категория: Техника

Сподели продукта:

Ревю на Климатик General Fujitsu ASHG12KMCC(E)/AOHG12KMCC

Климатикът General Fujitsu ASHG12KMCC(E)/AOHG12KMCC е представител на инверторните системи, предлагащи охлаждане и отопление с висока ефективност и редица допълнителни функции. Нека разгледаме подробностите на този модел:

1. Производителност:
С капацитет от 12000 BTU (British Thermal Units), този климатик е подходящ за помещения среден до по-голям размер. Обхватът на работа за отопление от -15 до 24 градуса и за охлаждане от -10 до 46 градуса го прави подходящ за различни климатични условия.

2. Енергийна ефективност:
Със своите енергийни коефициенти COP за отопление и EER за охлаждане, този климатик е класифициран като A++, което указва на висока енергийна ефективност. Този факт не само спомага за намаляване на енергийните разходи, но и допринася за опазването на околната среда.

3. Мощност и Консумация:
Моделът разполага с мощност от 3.4 kW при охлаждане и 4.0 kW при отопление. Консумацията на електроенергия е в рамките на 0.935 kW/h при охлаждане и 0.960 kW/h при отопление, което също го прави икономичен и ефективен.

4. Допълнителни функции:
Климатикът разполага с редица полезни функции, които повишават комфорта и удобството на потребителите. Най-ниският шумов показател от 20 dB(A) го прави подходящ дори за спални помещения. Функцията за запазване на температурата в помещението осигурява постоянен и равномерен комфорт. Присъствието на йонно-дезодориращ и ябълково-катехинов филтър допринася за почистването на въздуха и премахването на неприятни миризми.

5. Гаранция:
С гаранция от 36 месеца, този модел предоставя сигурност за дългосрочната му надеждност и работоспособност.

Заключение:
Климатикът General Fujitsu ASHG12KMCC(E)/AOHG12KMCC е ефективно и надеждно решение за охлаждане и отопление на помещения с различни размери. С висока енергийна ефективност, нисък шум и множество полезни функции, този климатик може да задоволи нуждите на потребителите, които търсят комфорт и икономичност в своите домове или офиси.