Конзола Microsoft Xbox Series S

599,00 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: Microsoft
Категория: Техника

Сподели продукта:

Конзолата Microsoft Xbox Series S е компактна версия на по-мощната Xbox Series X и предлага няколко интересни характеристики, които я правят подходящ избор за геймърите. Ето някои от основните характеристики и предимства на тази конзола:

  1. Хард диск SSD 512GB: Въпреки че капацитетът на хард диска може да изглежда по-малък спрямо някои други конзоли, SSD технологията предоставя бързи зареждания на игрите и намалява времето за зареждане.
  2. Безжичен контролер: Безжичният контролер на Xbox Series S предлага комфорт и прецизност при управлението на игрите.
  3. Входове: Конзолата разполага с HDMI 2.1 за поддръжка на 4K гейминг и висока честота на опресняване, 3 USB 3.2 порта за свързване на различни аксесоари, Ethernet за стабилна интернет връзка и Storage Expansion порт за добавяне на допълнителна памет.
  4. Процесор Custom Zen 2, 8 Cores 3.6 GHz: Този мощен процесор осигурява бърза и плавна работа на игрите и гарантира, че конзолата е способна да се справи с изискващите заглавия.
  5. Гаранция 12 месеца: 12-месечната гаранция предоставя допълнителен мир на ума при покупката на устройството.
  6. Bluetooth: Възможността за Bluetooth свързаност позволява лесно свързване на безжични слушалки и други устройства.
  7. Графичен процесор 4 TFLOPS, 20 CUs @ 1.565 GHz: Въпреки че Xbox Series S не достига графичната мощ на Series X, този графичен процесор е достатъчно силен, за да предложи красиви визуали и плавен геймплей във висока резолюция.

Обобщено, Xbox Series S е отличен избор за тези, които искат да се наслаждават на новите игри с високо качество на графиката и бързо зареждане на игрите, без да влагат толкова пари в по-мощната конзола Xbox Series X. Въпреки че някои геймъри може да изпитват ограничения при съхранението на игри със 512GB хард диск, наличието на Storage Expansion порт предоставя възможност за разширение на паметта при нужда.