Конзола PlayStation 4 SLIM 500GB BLACK

599,99 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: PlayStation
Категория: Техника

Сподели продукта:

PlayStation 4 SLIM 500GB BLACK – Пълноценно Гейминг Изживяване

 1. Описание на продукта:
  PlayStation 4 SLIM 500GB BLACK е устройство, което се наредява сред най-популярните гейминг конзоли в света. Тя не само предоставя потапящо гейминг изживяване, но и комбинира съвременен дизайн с функционалност. С вграден твърд диск с капацитет от 500GB, конзолата предоставя достатъчно място за съхранение на игри, музика, видеоклипове и други файлове.
 2. Производителност и функционалност:
  PlayStation 4 SLIM се отличава с впечатляваща производителност и разнообразие от функционалности. Способността й да възпроизвежда игри във висока резолюция и с плавен кадър прави гейминга реалистичен и увлекателен. Независимо дали сте фен на екшън, приключенски или спортни игри, PlayStation 4 SLIM предоставя богат избор от игри, включително и ексклузивни заглавия.
 3. Качество и издръжливост:
  Конзолата PlayStation 4 SLIM 500GB BLACK е създадена с високо качество на изработка и издръжливост. Компактният и стилен дизайн е съчетан с избор на материали, които гарантират дълготрайност. Този модел предлага стабилна работа и надеждност, като същевременно осигурява приятен гейминг опит. Характеристики:
 • Хард диск: 500GB
 • Контролер: DS4
 • Поддържани формати: BD, DVD
 • Процесор: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 core
 • Гаранция: 12 месеца
 • Други: Super-Speed USB (USB 3.0), AUX входове, HDMI, AV OUT, Digital Output изходи, Поддържа HDR визуална технология
 • Bluetooth: Да

Заключение:
PlayStation 4 SLIM 500GB BLACK е истинско удоволствие за геймърите. Тя обединява впечатляваща производителност, функционалност и качество в едно устройство. С богат избор от игри и мултимедийни възможности, тази конзола предоставя несравнимо гейминг изживяване за всички фенове на игрите.