Прахосмукачка робот Rowenta RR7375WH X-PLORER SERIE 505 ANIMAL

449,00 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: Rowenta
Категория: Техника

Сподели продукта:

Прахосмукачката робот Rowenta RR7375WH X-PLORER SERIE 505 ANIMAL изглежда като много обещаващ модел, предназначен за удобно и ефективно почистване на домове с домашни любимци. Ето някои от нейните ключови характеристики и предимства:

  1. 2в1 почистване с прахосмукачка и моп: Тази функционалност позволява на робота не само да събира прах и косъмите на домашните любимци, но и да мие подовете, осигурявайки цялостно почистване.
  2. Високоефективна турбо четка: Турбо четката е отлична за събиране на косъмите и праха от килимите и меките настилки.
  3. Системна навигация Smart Exploration 4.0: Този робот е оборудван с интелигентна система за навигация, която му позволява да се движи по ефективен начин и да покрие цялата площ на стаята.
  4. 3 програми на почистване: Роботът предлага различни програми на почистване, които позволяват на потребителя да избира подходящия режим в зависимост от нуждите на дома.
  5. Управление през смартфон и гласови команди: Възможността за управление през смартфон и използването на гласови команди правят управлението на робота удобно и лесно.
  6. Подходяща за домове с домашни любимци: Специално проектирана за справяне с косъмите на домашните любимци, тази прахосмукачка робот е идеален избор за собственици на животни.
  7. Гаранция от 24 месеца: Добрата гаранция осигурява сигурност за качеството на продукта.

Обобщавайки, Rowenta RR7375WH X-PLORER SERIE 505 ANIMAL изглежда като функционален и умният робот, подходящ за домове с домашни любимци. Този модел комбинира прахосмукачка и моп, предоставя удобни опции за управление и има интелигентна система за навигация, която помага за ефективното почистване на вашия дом.