Фотоепилатор Philips BRI947/00 Lumea

849,00 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: Philips
Категория: Техника

Сподели продукта:

Фотоепилаторът Philips BRI947/00 Lumea е уред, предназначен за дълготрайно премахване на нежеланото косъм по различни части на тялото. Вотът е някои от ключовите характеристики и предимства на този модел:

  1. 4 интелигентни приставки: Този фотоепилатор се предлага с различни приставки, които го правят подходящ за премахване на косъма от подмишниците, бикини зоната, тялото и лицето. Това позволява на потребителя да го използва по цялото тяло.
  2. Smart Skin сензор: Уредът разполага със “Smart Skin сензор,” който анализира типа и цвета на кожата ви. Това помага за определянето на подходящите настройки за светлината, за да се гарантира ефективно и безопасно премахване на косъма.
  3. 5 настройки на светлината: С 5 различни настройки на светлината можете да регулирате интензивността на светлината в зависимост от вашите нужди и предпочитания.
  4. Генерира 450 000 импулса: Този модел на Lumea има голям брой импулси, което го прави подходящ за продължителна употреба без необходимост от замяна на касети.
  5. Гаранция от 24 месеца: Дългата гаранция осигурява сигурност за качеството на продукта.

Фотоепилаторът Philips BRI947/00 Lumea изглежда като изключително удобен и функционален уред за дълготрайно премахване на косъма у дома. С интелигентни приставки, сензор за кожата и висок брой импулси, този фотоепилатор предоставя удобство и ефективност при грижата за кожата и косъма.