Хладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF , 386 l, E , No Frost , Инокс

1249,00 лв.

Предлага се от zora.bg
Производител: Samsung
Категория: Техника

Сподели продукта:

Ревю на Хладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF

Хладилникът с фризер Samsung RB38T630ESA/EF е модел, който предлага обширен обем и няколко иновативни функции. Нека разгледаме подробностите:

1. Общ обем и разпределение:
С общ полезен обем от 386 литра, този хладилник с фризер предлага достатъчно място за съхранение на хранителни продукти както в хладилната, така и във фризерната част. Хладилната част с обем от 272 литра и фризерната с 114 литра дават достатъчно пространство за организиране на храните.

2. Енергийна ефективност:
С клас на енергийна ефективност Е и годишна консумация от 264 kWh, хладилникът се счита за икономичен, като спомага за намаляване на енергийните разходи.

3. Системи за охлаждане:
Използваните системи за охлаждане на хладилната и фризерната части са No Frost. Този тип система предотвратява образуването на лед и кондензация вътре в уреда, осигурявайки равномерно разпределение на студен въздух и запазвайки свежестта на храните.

4. Функции и особености:
Хладилникът притежава някои удобни функции, включително диспенсер за студена вода за бързо и лесно получаване на студена вода. Инверторният компресор с 20 години гаранция обещава по-дълъг живот на уреда и по-ефективна работа.

5. Дизайн и размери:
Със своя иноксов цвят, хладилникът се интегрира лесно в различни стилове на интериора. С височина 2030 мм, ширина 595 мм и дълбочина 658 мм, той предлага достатъчно обем и е компактен за поставяне в кухненското пространство.

6. Други характеристики:
Снабден е с LED осветление както в хладилната, така и във фризерната част, което помага за по-добра видимост на съхраняваните продукти. С 35 dB ниво на шум, хладилникът работи доста тихо.

7. Гаранция и функционалности:
С 24 месеца гаранция, потребителите могат да бъдат уверени в качеството и надеждността на този уред. Наличието на аларма за отворена врата и възможност за обръщане на вратите правят хладилника удобен и практичен.

Заключение:
Хладилникът с фризер Samsung RB38T630ESA/EF предоставя голям обем, икономична експлоатация и удобни функции. Неговите системи за охлаждане, инверторният компресор и иноксовият дизайн го правят подходящ избор за семейства, които търсят практичност, ефективност и качество в един уред.