ЧАСОВНИК FOSSIL ES3708

254.00 лв.

Предлага се от timer.bg
Производител: FOSSIL
Категория: Часовници - женски часовници

Сподели продукта:

Ревю на Часовник Fossil ES3708

Часовникът Fossil ES3708 от колекцията Jacqueline представлява елегантен аксесоар, съчетаващ класически дизайн с съвременни елементи. Вижте подробности за този часовник:

1. Дизайн и функционалност:
Fossil ES3708 привлича вниманието със своя красив и женствен дизайн. Кръглият корпус с размер от 36 мм е подходящ за различни размери на китката и го прави подходящ за жени с разнообразен стил на обличане. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, което гарантира дълготрайност и издръжливост.

2. Механизъм и дисплей:
Този часовник е с кварцов механизъм, който осигурява точно време и надеждна работа. Дисплеят е аналогов, като стрелките и маркерите са дискретни и стилни, допринасяйки за елегантния облик на часовника.

3. Водоустойчивост и материали:
Със степен на водоустойчивост 3 ATM, този часовник е предназначен предимно за ежедневна употреба, включително ръцеене и леки пръски. Минералното стъкло добавя засилена защита срещу надраскване и поддържа добра видимост на циферблата.

4. Верижка/каишка:
Часовникът е завършен с естествена кожена верижка, която придава допълнителен шик на облика му. Кафявият цвят на верижката се допълва от сивия дисплей, създавайки хармонична комбинация.

5. Подходящ за:
Fossil ES3708 е предназначен за жени, които ценят стилния и изтънчен аксесоар, който може да се носи както ежедневно, така и при по-официални събития. Този часовник ще бъде отлично допълнение към разнообразни облекла и стилове.

Заключение:
Fossil ES3708 е изискан и елегантен часовник, подходящ за жени, които търсят съчетание от класически дизайн и съвременна функционалност. С качествени материали и прецизен механизъм, този часовник е идеален аксесоар за завършване на вашия стил.