ЕЛЕКТРИЧЕСКА ФУРНА ЗА ПИЦА С КАМЕННА ПЛОЧА ARIETE

"Изключително удобен уред. Пиците стават за минути.", Вилияна Д., клиент

Какво представлява?

Електрическата фурна за пица с каменна плоча от Ariete е ценен съюзник в кухнята за всеки любител на пицата. Тя загрява изключително бързо до максимална температура 400°C, позволявайки приготвянето на перфектно изпечена домашна пица само за 4 минути и на замразена пица само за 2 минути. Фурната е подходяща и за бързо затопляне на сготвена храна или хляб, както и за печене на сладкиши, пайове и бисквити. Разполага с огнеупорна каменна плоча с диаметър 32 см и има пет нива на загряване. Включва и специален подарък – автентична италианска рецепта за пица и 2 дървени лопатки за удобно поставяне и вадене.

Мнение на клиенти

Клиентите изразяват висока степен на удовлетвореност от електрическата фурна за пица на Ariete, като често подчертават колко бързо и лесно се използва. Те ценят способността на уреда да достига високи температури, което допринася за високото качество и автентичния фкус на домашно приготвената им пица.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Пица само за 4 минути: Фурната загрява до 400°C изключително бързо и пече домашна пица за 4 минути, а замразена за 2 минути.
 2. Автентичен вкус: Високата температура и печенето на каменна плоча спомагат за идеално изпичане на пицата и постигане на вкус като от професионална пицария.
 3. Лесна и удобна за използване: Лека, но стабилна, с 2 топлоизолирани ръкохватки на капака и 2 копчета за регулиране на температурата.
 4. Допълнителни приложения: Фурната има 5 нива на загряване и с нея можете да затопляте храна, както и да печете сладкиши, пайове и бисквити.
 5. Красив дизайн: Лъскаво червено покритие, което внася в кухнята ретро уют и събужда апетита.
 6. Бонус подаръци: Към фурната получавате подарък – автентична италианска рецепта за пица и 2 дървени лопатки за удобно поставяне и вадене на пицата от фурната.

Недостатъци:

 1. Един размер на плочата: Не може да се използва за печене на по-големи пици с диаметър над 32 см.
 2. Само една плоча: Няма възможност за печене на няколко нива и ако трябва да приготвите пица за повече хора, ще трябва да ги печете една по една.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки електрическата фурна за пица на Ariete с подобни продукти на пазара, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Gozney Roccbox: Лесно преносима, загрява бързо и има силиконово покритие за безопасност. Тя обаче е по-скъпа и изисква допълнителното закупуване на газ, за да работи. Също така заема доста повече място и дизайнът ѝ е пригоден по-скоро за готвене навън, отколкото за кухнята.
 2. Bertello Outdoor Pizza Oven: Може да работи на газ или на дърва и цената ѝ е сравнително достъпна. Може обаче да се използва единствено за печене на пица, защото няма възможност за регулиране и следене на температурата. Пригодена е за готвене навън и изисква закупуване на допълнителни аксесоари. 
 3. Breville Smart Oven Pizzaiolo: Качествена и добра алтернатива за печене на домашна пица, но и значително по-скъпа и със скъпи допълнителни аксесоари. 
 4. MisterChef 1000W Pizza Maker: Достъпен и лесен за съхранение вариант, но няма плоча за печене на пицата и не може да постигне същия автентичен вкус. Няма ръкохватки на капака, което може да направи отварянето по-трудно, няма и точни градуси на копчето, за да позволи точно регулиране на температурата. 
 5. Unold Luigi Electric Pizza Oven: Удобен вариант за печене на домашна пица с дизайн на стандартна фурна, но по-скъпа и много по тежка. 

Обобщавайки, електрическата фурна за пица с каменна плоча на Ariete е чудесен избор за бързо, лесно и удобно приготвяне на домашна пица. Тя загрява бързо до 400°C и придава на пицата автентичен вкус и загар само за 4 минути. Фурната може да се използва и за затопляне на храна и печене на сладкиши, а към нея получавате подарък автентична италианска рецепта за пица и 2 дървени лопатки.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти

хранителната добавка за кучета Skin&Coat
Мебели и декорация

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

„Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.“, Григор А., Клиент

Разгледай »