малкият лука 3д пъзел лампа

3D пъзел-лампа „Малкият Лука“

“Отново всичко е пипнато! Много светлина и красота носят тези лампи.” Мария Й., Клиент.

Какво представлява?

„Малкият Лука“ от Lightmotiff е уникална декоративна лампа от дърво, която ще добави топлина и уют в детската стая на детето ти. Лампата представлява 3D пъзел във формата на красива ретро кола. В комплекта се съдържат 170 части от брезово дърво, подробни инструкции за сглобяване и кабел за включване в захранването. „Малкият Лука“ е идеален за подарък – не просто лампа, а спомен за детето ти. 3D пъзелът не само ще украси детската му стая, но и ще му помогне да развие редица полезни умения. Сглобете го заедно и си подарете безценни моменти, за които ще си спомняте всеки ден!

малкият лука 3д пъзел лампа комплект

Мнение на клиенти

3D пъзелът-лампа „Малкият Лука“ е оценен положително от клиентите за стилния си ретро дизайн и занимателния процес по сглобяването на пъзела. Потребителите също така ценят възможността да прекарат ценно време с децата си, докато заедно сглобяват лампата, избират ѝ място в семейния дом и се наслаждават на резултата от общите си усилия.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Уникален ретро дизайн: Не просто лампа, а иновативно произведение на изкуството, което добавя стил и топлина в детската стая.
 2. Естествени материали: Части от висококачествено брезово дърво с ръчно загладени ръбове, така че да са безопасни за използване и приятни на допир.
 3. Лесно и приятно сглобяване: Частите се съчетават помежду си на принципа на сглобка и не изискват лепило, винтове и други консумативи.
 4. Развиване на умения: Сглобяването на 3D пъзели развива аналитичното и пространственото мислене, паметта, концентрацията и способността за решаване на проблеми.
 5. Интересен и неповторим подарък: 3D пъзелът-лампа е оригинално съчетание от образователна игра и красива декорация.
 6. Подрепа за българския бизнес: С покупката на „Малкия Лука“ подкрепяте малък български семеен бизнес със страст към изкуството и дизайна.

Недостатъци:

 1. Неподходяща за малки деца: Поради наличието на дребни части в комплекта и възможната трудност при сглобяване, лампата се препоръчва за лица над 14 години.
 2. Нужда от сменяема LED крушка: В комплекта не е включена крушка за лампата.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки 3D пъзела-лампа с други подобни пъзели и декорации, можем да разгледаме следните четири алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Стандартни лампи: Обикновените декоративни лампи нямат образователната стойност, която предлага сглобяването на 3D пъзела, и не могат да послужат за увлекателно и запомнящо се преживяване с близките ви хора.
 2. 2D пъзели: Плоските 2D пъзели не са толкова ефективни в развиването на пространственото мислене и фината моторика. Те могат да се използват като декорация за дома, но нямат допълнителни функционалности.  
 3. Пъзели от други материали: Пъзелите от картон и пластмаса не са толкова дълготрайни и устойчиви, колкото пъзела от дърво. Дървените пъзели се изработват от висококачествено дърво със загладени ръбове и нетоксично покритие, така че да са много по-приятни и безопасни на допир, включително и за деца.
 4. Обикновени 3D пъзели: Стандартните 3D пъзели не могат да се използват като лампа и не са непременно изработени от от екологично чисти и устойчиви материали.

Обобщавайки, 3D пъзелът-лампа „Малкият Лука“ съчетава красива декорация и развиваща образователна игра, на която детето ти може да се наслади както само, така и заедно със семейството. Лампата е оригинален подарък, който ще внесе светлина и уют в детската стая и ще помогне на детето ти да развие мисленето и уменията си, докато се забавлява.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти