възглавница с принт сърдита котка

Възглавница „Сърдита котка“ Cush.be

"Забавен и ярък дизайн, много мека и удобна и цветовете не са мръднали след няколко пранета в пералнята."

Какво представлява?

Възглавницата „Сърдита котка“ от Cush.be ще те накара да се усмихнеш и ще внесе настроение и стил в дома ти. Тя е изработена от габардин и памук с пълнеж от силиконов пух, което я прави изключително мека, удобна и лесна за поддръжка. Висококачественият двустранен принт издържа не само на пране, но и на слънце, сняг и дъжд, ако искаш да я използваш навън. А за да пасне наистина добре на твоите нужди, можеш да избереш между 2 различни размера и дори да я закупиш без пълнеж.

възглавница с принт сърдита котка

Мнение на клиенти

Клиентите изразяват висока удовлетвореност от възглавницата „Сърдита котка“ на Cush.be заради нейния забавен и свеж дизайн и мек, удобен пълнеж, подходящ за хора с алергии и астма. Те също оценяват това, че могат да я използват не само вкъщи, но и на терасата, в градината или на плажа, а после лесно могат да я изперат в пералня, без да се повреди.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Оригинален и забавен принт: Свежият принт с котка ти позволява лесно да покажеш своята индивидуалност и да внесеш настроение в дома си.
 2. Качествени материали: Направена от 50% габардин и 50% памук, за да бъде едновременно здрава, мека и удобна.
 3. Подходяща за хора с алергии: Силиконовият пух е антиалергичен материал, който не съдържа пера и други естествени материали и не задържа прах и алергени.
 4. Устойчива на атмосферни влияния: Издържа на слънце, дъжд и сняг и е подходяща за използване навън.
 5. Лесна поддръжка: Пере се в пералня на 30°, без да се деформира или да избелее, и изсъхва изключително бързо
 6. Функционален дизайн: С дискретен цип, който позволява вадене или смяна на пълнежа.
 7. Различни размери: Може да се поръча в два различни размера – 40х40 см и 50х50 см, и да се закупи без пълнеж.
 8. Ръчна изработка: Шита на ръка в България с високо внимание към детайла и качеството.

Недостатъци:

 1. Възможна по-висока цена: Възможно е цената на възглавницата да е по-висока от тази на други подобни продукти на пазара поради ръчната изработка и висококачествените материали.
 2. Нужда от поддръжка: Белият цвят се цапа по-лесно, затова е възможно е да се налага да переш възлавницата по-често, особено ако я използваш навън. 
 3. Ограничаващ дизайн: Забавният принт не е подходящ за всеки интериор и може да не пасна добре на стила на дома ти.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки възглавницата „Сърдита котка“ на Cush.be с други видове възглавници, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Обикновени декоративни възглавници: Подходящи най-вече за декорация и не толкова удобни. Някои са направени от материали, които изискват по-специална поддръжка, и не могат да се използват навън. Лесно се захабяват и избледняват.
 2. Възглавници с памучен пълнеж: Памукът е естествен и дишащ материал, но не предлага същата еластичност и обем като силиконовия пух. Не е издръжлив на атмосферни условия, задържа влага и съхне много по-бавно.
 3. Възглавници с полиестерен пълнеж: Този пълнеж често е по-евтин, но може да бъде по-твърд и неудобен, особено след продължителна употреба. 
 4. Възглавници с мемори пяна: Удобни, но по-тежки, не могат да се перат в пералня и често са по-скъпи.
 5. Възглавници с пера и естествен пух: Лесно се деформират, особено при пране в пералня, а имат нужда от често почистване, тъй като задържат прах и могат да предизвикат алергии.

Обобщавайки, възглавницата „Сърдита котка“ на Cush.be е отлична комбинация между забавен дизайн, високо качество, удобство и практичност. Тя може да се използва както вкъщи, така и навън, пере се лесно и запазва мекотата и ярките си цветове с години.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти