голяма чанта с принт мопс

Голяма чанта с принт Мопс Cush.be

"Стилна чанта с оригинален дизайн, високо качество и дълъг живот – идеална за разходка, пазаруване или плаж!"

Какво представлява?

Чантата с принт Мопс на Cush.be е перфектна за всекидневна употреба, пазаруване или плаж, като съчетава стил с практичност. Шита е изцяло на ръка в България и се отличава с уникален дизайн и висококачествен двустранен принт, който запазва яркостта си при пране в пералня. Чантата разполага с 60 см памучни дръжки за носене на рамо и има размери 40x50x8 см, за да побира всички твои важни вещи. За още повече удобство има опция за допълнителен джоб с цип.

голяма чанта с принт мопс

Мнение на клиенти

Клиентите изразяват удовлетвореност от чантата с принт мопс на Cush.be заради нейния оригинален дизайн, високото качество на изработката и материалите и голямата вместимост. Те също така ценят това, че чантата е създадена с грижа за природата, може да се използва многократно и да се рециклира от производителя.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Уникалност и стил: Ярък и висококачествен принт на мопс от двете страни на чантата, с който лесно допълваш аутфита си и показваш своята индивидуалност.
 2. Ръчна изработка: Чантата е шита на ръка в България с високо внимание към детайла и качеството.
 3. Издръжливи материали: Направена от смес от 50% полиестерен габардин и 50% памук, за да бъде едновременно здрава, удобна и приятна на допир.
 4. Голяма вместимост: Голямо отделение, което събира всички твои принадлежности, и възможност за добавяне на допълнителен джоб с цип. 
 5. Удобна дължина на дръжките: Чантата е предвидена за носене на рамо, но може да се носи и в ръка, без да достига земята.
 6. Лесна поддръжка: Чантата може да се пере в пералня на 30°, за да запази ярките си цветове по-дълго време.
 7. С грижа за природата: Можеш да върнеш старата си чанта на Cush.be, където тя ще бъде поправена и освежена и ще намери своя нов притежател като специален рециклиран продукт. А ти ще получиш ваучер за техния магазин!

Недостатъци:

 1. Липса на цип: Чантата се закопчава само с едно копче в средата и може да бъде неподходяща за носене на места със струпване на хора.
 2. Малко отделения: Чантата разполага само с едно отделение и възможност за един допълнителен джоб, което може да е недостатъчно за организиране на принадлежностите в нея. 
 3. Липса на водоустойчиво покритие: Чантата може да се намокри при носене в дъждовно време или използване на плажа.
 4. Потенциално захабяване при ежедневна употреба: Като всеки продукт, чантата и принтът могат да загубят яркостта си при честа употреба и пране на неправилни градуси.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки чантата с мопс на Cush.be с други подобни чанти, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Найлонови и пластмасови чанти и торби: Леки, удобни и водоустойчиви, но водят до замърсяване на околната среда и не са толкова издръжливи, колкото платнените.
 2. Хартиени торби: Въпреки че са по-екологични от пластмасовите, производството на хартиени чанти все още изисква голямо количество вода и дървета. Те също така не са толкова издръжливи и могат да се скъсат при носене на тежки предмети.
 3. Чанти от естествена кожа: Производството на кожени чанти има значителен отпечатък върху околната среда и повдига етични въпроси, свързани със защитата на животните.
 4. Чанти от изкуствена кожа: Лесно се напукват и захабяват при ежедневна употреба. Производството им често включва токсични химикали.
 5. Обикновени платнени чанти: Лесно се захабяват, шевовете при дръжките им се късат и оставаш без чанта в най-неподходящия момент. Ръчната изработка на чантите на Cush.be и качествените материали, от които са направени, гарантират тяхната дълготрайност и издръжливост.

Обобщавайки, чантата с мопс на Cush.be е отличен избор, ако търсиш оригинален дизайн и високо качество, съчетани с устойчивост и екологична отговорност. Чантата има голяма вместимост, удобна е за носене както на рамо, така и в ръка и се пере се в пералня за лесна поддръжка.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти

хранителната добавка за кучета Skin&Coat
Мебели и декорация

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

„Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.“, Григор А., Клиент

Разгледай »