плажна кърпа индианска история

Плажна кърпа „Индианска История“ Cush.be

"Мека, пухкава и удобна. Страхотно допълнение към деня ни на плажа."

Какво представлява?

Плажната кърпа „Индианска история“ от Cush.be ще те зареди с много свежест и добро настроение за плажа. Кърпата е изработена изцяло от патентован български плат, като отпред е от мек микрофибър с ярък и свеж принт, а отзад е от бял пухкав памук. Предлага се в три различни размера и лесно се пере в пералня, за да я използваш отново и отново.

Мнение на клиенти

Клиентите изразяват висока удовлетвореност от плажната кърпа „Индианска история“ на Cush.be заради нейната мека и пухкава материя и яркия свеж принт, който веднага грабва окото. Те също така оценяват колко добре абсорбира водата, но и колко бързо съхне, което е много важно за комфорта по време на плаж.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Свеж летен принт: Висококачествен и издръжлив принт на сладко мече с индианска украса за глава на ярък син фон.
 2. Мека и приятна на допир: Лицева страна от мек микрофибър и задна страна от бял пухкав памук.
 3. Добра абсорбация: Памукът бързо и ефективно абсорбира водата от тялото след къпане в морето.
 4. Бързо изсъхване: Изработена от материали, които бързо изсъхват на слънце.
 5. Лесна поддръжка: Пере се в пералня на не повече от 40°.
 6. Различни размери: Може да се поръча в три различни размера – 70см x 140см, 80см x 160см и 100см х 180см.
 7. Изработена в България: Изработена от патентован български плат с високо внимание към детайла и качеството.

Недостатъци:

 1. Възможна по-висока цена: Цената варира в зависимост от размера, като по-големите размери могат да изискват по-висока инвестиция от предвидената.
 2. Лесно цапане: Кърпата се постила на пясъка от бялата си страна, което води до по-лесно цапане и захабяване при редовна употреба.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки плажната кърпа „Индианска история“ на Cush.be с други подобни постелки за плаж, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Плажни одеяла: Предлагат защита от пясъка, но не абсорбират толкова добре и са по-тънки и неудобни.
 2. Тръстикови постелки: Много по-тънки и неудобни за сядане и лежане, платът им не е така абсорбиращ и не са подходящи за увиване и подсушаване.
 3. Водоустойчиви постелки за плаж: Издръжливи и лесни за пренасяне, но не са подходящи за подсушаване, имат по-грапава повърхност и не са толкова меки и удобни за лежане.
 4. Кърпи от бамбук: Меки и силно абсорбиращи, но могат да бъдат по-обемни, което ги прави и по-неудобни за пренасяне, а също често са и по-скъпи.
 5. Плажни дюшеци: По-подходящи са за използване във водата. Удобни и атрактивни, но се нагряват от слънцето, запарват и запотяват тялото.

Обобщавайки, плажната кърпа „Индианска история“ на Cush.be е чудесна комбинация от свеж летен принт, приятна мекота и подходящи за плажа висококачествени материали. Тя е пухкава и удобна, лесно попива водата от тялото и съхне бързо, а поддръжката е лесна с пране до 40°.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти