пречиствател за бюро

Пречиствател за бюро Hygea Air

“Доволен съм от продукта. Използвам го в офиса. Премахва изцяло дима и миризмата на електронни цигари. Прави въздуха по-свеж.” – Даниел М., Клиент.

Какво представлява?

Пречиствателят за бюро Hygea Air е пречиствател на въздух – йонизатор под формата на вечнозелено изкуствено растение в саксия. Той отделя невероятно количество отрицателни йони и много ниски нива на озон, като така ефективно пречиства въздуха на работното ви място от фини прахови частици, цигарен дим, лоши миризми и много други. Пречиствателят също унищожава вирусите и бактериите във въздуха и ви предпазва от болести. Вече можете да сте по-спокойни, че няма да се заразите при пореднзата грипна епидемия в офиса! Свежият въздух повишава концентрацията, намалява стреса и умората и подобрява рефлексите, така че да бъдете по-бодри и продуктивни на работното си място. А след работния ден можете да разчитате на Hygea Air, за да освежите въздуха в дома си и да подобрите качеството на съня.

Мнение на клиенти

Пречиствателят за бюро Hygea Air е оценен положително от клиентите за ефективността си в премахването на бактерии, прах, цигарен дим и лоши миризми, като по този начин подобрява качеството на въздуха в офиса. Потребителите също така ценят неговия стилен дизайн, който добавя уют на работното място без нужда от поддръжка или смяна на скъпи консумативи. Много от потребителите използват пречиствателя и в дома си, където той освежава въздуха, намалява количеството прах по мебелите, облекчава симптомите на алергии и подобрява качеството на съня.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Пречистване на въздуха: Премахва прах, цигарен дим, полени и алергени, вредни газове и лоши миризми.
 2. Предпазване от болести: Унищожава вирусите и бактериите и успокоява симптомите на грип, настинка, синузит и други.
 3. Засилен имунитет: Генерира милиони полезни аниони, които повишават концентрацията, намаляват стреса и умората и засилват имунната система.
 4. Лесен за употреба: Включва се с USB кабел към компютър или зарядно за мобилен телефон.
 5. Компактен, тих и удобен: Заема малко място, не издава звуци при работа и лесно може да се мести.
 6. Без нужда от поддръжка: Не изисква никакви специални грижи или смяна на консумативи.
 7. Стилен и красив дизайн: Внася уют на работното място с дизайна си на красиво вечнозелено растение.
 8. Подходящ и за дома: Освен в офиса, може да се използва у дома за освежаване на въздуха и подобряване на качеството на съня.

Недостатъци:

 1. Зависимост от източник на ток: Пречиствателят трябва винаги да е включен в захранването и поради това може да се използва само в близост до компютър или контакт.
 2. Ограничен обхват на действие: Подходящ за пречистване на въздуха в по-малки помещения и отделни стаи.
 3. Светеща индикаторна лампичка: Ако използвате Hygea Air в спалнята си, светлината от лампичката му може да ви бъде неприятна.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки Hygea Air с други уреди и методи за подобряване на качеството на въздуха, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Стандартни пречистватели на въздуха: Тези пречистватели често са по-големи и тежки, не са така удобни за пренасяне и използване във всякакви помещения и изискват честа смяна на филтъра.
 2. Пречистватели на въздуха без йонизация: Тези пречистватели не са толкова ефективни в премахването на вируси и бактерии от въздуха.
 3. Овлажнители за въздух: Подобряват влажността, но не премахват вредните частици или миризми от въздуха.
 4. Ароматизатори за въздух: Могат да прикриват миризми, но не пречистват въздуха от алергени, вируси или бактерии.
 5. Растения за пречистване на въздуха: Въпреки че могат естествено да пречистват въздуха, тяхната ефективност е значително по-ниска в сравнение с електронните пречистватели.
 6. Проветряване: Може да подобри качеството на въздуха до известна степен, но е неефективно срещу алергени и замърсители, особено в градски среди.

Обобщавайки, Hygea Air предоставя ефективно пречистване на въздуха от прах, вредни газове и лоши и миризми, като същевременно подобрява концентрацията и намалява стреса. Устройството съчетава ниска поддръжка с висока ефективност в борбата с алергените, бактериите и вирусите на работното място и в дома.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти

хранителната добавка за кучета Skin&Coat
Мебели и декорация

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

„Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.“, Григор А., Клиент

Разгледай »