Hygea Air UV Led за климатици

“Въздухът в стаята с този продукт стана съвсем различен. Няма я миризмата на цигари, на застояло и съм спокоен, че поне в къщи няма вируси из въздуха.” – Kristian M., Клиент.

Какво представлява?

Hygea Air UV Led е уникална система за дезинфекция, предназначена за инсталиране в стандартни климатици, сплит система с вътрешно тяло. Така обикновеният климатик се превръща в система за дезинфекция, с доста голяма мощност, която на 99.94% пречиства от опасни вируси, бактерии, спори на мухъл, полени, алергени, формалдехид, миризма на цигари и много други замърсители. Hygea Air UV Led представлява комбинация от алуминиеви ленти с UVA и UVC Led диоди, спрей с нано частици Титаниев диоксид, дистанционен приемник и бутон. UV лед лентите се поставят с помощта на двойно залепящо 3М тиксо на капака на вътрешното тяло на климатика, а със спрея с нано частици Титаниев диоксид се напръсква изпарителя на климатика. Така се образува нано слой Титаниев диоксид по изпарителя, който остава без промяна много години и в комбинация с UV светлината се стартира процес на фотокаталитична оксидация, който е обяснен по-долу. Освен това имате и дистанционен бутон за пускане и спиране на UV диодите по ваше желание.

Мнение на клиенти

Клиентите на Hygea Air UV Led споделят изключително положителни отзиви, като някои от тях отбелязват значително подобрение на качеството на въздуха в домовете и офисите си. Продуктът е оценен за своята ефективност в борбата с вируси, бактерии и други замърсители, както и за своята лесна инсталация.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Ефективност в дезинфекцията: Унищожава 99.93% от вирусите и бактериите.
 2. Безопасност: Не произвежда Озон, което го прави безопасен за използване в присъствието на хора и домашни любимци.
 3. Лесен монтаж: Може да бъде инсталиран за около 10 минути.
 4. Съвместимост: Подходящ за всички стандартни сплит системи климатици.
 5. Пречистване на въздуха: Премахва формалдехид, миризми на цигари и други замърсители.
 6. Дълготраен ефект: Нано слойът на Титаниев диоксид остава активен поне 3-4 години.

Недостатъци:

 1. Начална инвестиция: Първоначалната цена на устройството може да бъде висока за някои потребители.
 2. Потенциална зависимост от климатика: Ефективността може да зависи от правилната работа и поддръжка на климатичната система.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки Hygea Air UV Led за климатици с други системи за пречистване на въздуха, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани в определени ситуации:

 1. Levoit Core 600S: Този преносим пречиствател на въздуха има висока ефективност и тиха работа, но среща проблеми с Wi-Fi връзката, което може да е неудобство при управлението му през мобилно приложение. Също така, той не е интегриран в HVAC системата, което означава, че може да не е подходящ за цялостно пречистване на въздуха в дома​​.
 2. Alen BreatheSmart 75i: Този модел предлага висококачествено пречистване на въздуха, но също така не е интегриран в HVAC системата. Той е подходящ за големи отворени пространства, но може да не е идеален за тези, които искат цялостно решение за дома си​​.
 3. Lennox PureAir™: Тази система предлага широк спектър от пречиствателни технологии и работи с цялата HVAC система. Тя обаче може да бъде по-скъпа и изисква професионален монтаж, което може да не е идеално за тези, които предпочитат бърза и лесна инсталация​​.
 4. Sanuvox от Meyer Heating & Air: Тази система използва UV светлина за деактивиране на вируси и бактерии и предлага безхимично решение. Въпреки това, тя изисква специализиран монтаж и може да бъде по-скъпа за изпълнение в сравнение с Hygea Air UV Led, който е проектиран за лесен самостоятелен монтаж​​.
 5. Традиционни филтри и чистачи: Докато традиционните филтри и чистачи за въздух могат да бъдат ефективни, те често изискват редовна подмяна на филтрите и могат да не предлагат същата степен на пречистване от вируси и бактерии, която Hygea Air UV Led предлага.

Обобщавайки, Hygea Air UV Led предлага бърз и лесен монтаж, висока ефективност и безопасност без производство на озон, което го прави предпочитан избор за тези, които търсят удобно и ефективно решение за дезинфекция и пречистване на въздуха в техните домове.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти

хранителната добавка за кучета Skin&Coat
Мебели и декорация

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

„Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.“, Григор А., Клиент

Разгледай »