Hygea Water System

317.00 лв.

Предлага се от https://www.hygeawatersystem.bg/
Производител: Hygea Water
Категория: Пречистване на въздух и вода

Сподели продукта:

Тук е едно ревю за “Hygea Water System”, което подробно описва продукта и неговите функционалности:

Hygea Water System – Отлична вода за вашето здраве и удоволствие

 1. Описание на продукта:
  Hygea Water System е иновативна система за филтриране на вода, която е проектирана с цел да осигури чиста и безопасна вода за пиене и готвене. Този продукт предлага не само основно филтриране на водата, но и използва различни филтри и технологии, за да премахне замърсявания, химикали и микроорганизми от водата. Това предоставя на потребителите по-добро качество на водата, което е от съществено значение за поддържането на здравословен начин на живот.
 2. Производителност и функционалност:
  Hygea Water System предоставя отлична производителност и функционалност в областта на филтрирането на водата. Системата е създадена да се справя с разнообразни видове вода – от крановата вода до водоизточниците. С различни филтри и настройки потребителите имат възможност да избират нивото на филтриране в съответствие със своите нужди и предпочитания. Това позволява на системата да предоставя вода, която не само е безопасна за пиене, но и с високо качество.
 3. Качество и издръжливост:
  Качеството и издръжливостта на Hygea Water System са забележителни. Материалите, използвани в производството на системата, са внимателно подбрани, за да осигурят дълготрайност и надеждност. Филтрите са специално проектирани да се справят с различни замърсявания във водата, като поддържат водата чиста и свежа. Този продукт предоставя дългосрочно решение за качествена вода в дома или офиса.
 4. Характеристики:
 • Пречиства вода от хлор, ръжда, пясък, нитрати, бактерии и други замърсявания
 • Омекотява водата, намалява варовика с до 75%
 • Повишава pH на водата до 9.0-9.5
 • Добавя антиоксидантни свойства на водата
 • Микроструктурира водата, правейки я по-лесна за усвояване
 • Включени всички филтри в цената
 • Работи без нужда от електричество
 • Капацитет: 12 литра
 • Гаранция: 2 години

Заключение:
Hygea Water System е вълнуващ продукт, който предоставя не само чиста вода, но и вода с високо качество и допълнителни ползи за здравето. Със своята производителност, функционалност и издръжливост, тази система е отлично решение за всички, които търсят надежден начин да осигурят вода отлично качество в своя дом или офис.