одеяло с принт мопс

Одеяло с Мопс Cush.be

"Изключително меко и приятно на допир, внася много уют и топлина в дома."

Какво представлява?

Одеялото с мопс от Cush.be предлага мекота, топлина и уют за всеки дом. Изработено от изключително пухкава и топла материя – coral fleece, то се отличава с качествена изработка, уникален дизайн и ярки, наситени цветове. Предлага се в два размера и е идеално както за използване у дома, така и на път, на вилата или в караваната. Пере се в пералня и съхне бързо, което го прави практичен избор за всекидневна употреба.

одеяло с принт мопс

Мнение на клиенти

Клиентите изразяват удовлетвореност от одеалото с мопс на Cush.be заради неговата изключително мека и топла материя и свежия дизайн. Те ценят високото му качество и възможността да го използват всеки ден, защото се пере и съхне лесно.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Ярък и жив принт: Висококачествен и издръжлив принт на мопс отпред и бяла обратна страна.
 2. Изключително меко и приятно на допир: Изработено от 100% полиестер от материала coral fleece, известен със своята лекота, мекота и топлина.
 3. Лесна поддръжка: Пере се в пералня на 30° и изсъхва изненадващо бързо. Устойчиво на свиване и избеляване.
 4. Универсалност: Подходящо за употреба както у дома, така и на път.
 5. Различни размери: Може да се поръча в два различни размера – 120х150 см и 150х200 см.
 6. Ръчна изработка: Изработено на ръка в България с високо внимание към детайла и качеството.

Недостатъци:

 1. Възможна по-висока цена: Възможно е цената на одеялото да е по-висока от тази на други подобни продукти на пазара поради ръчната изработка и висококачествените материали.
 2. Обемно: Поради меката си и пухкава материя сгънатото одеяло заема пространство и може да не е достатъчно компактно за съхранение в по-малки гардероби или за опаковане в багаж.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки одеялото с мопс на Cush.be с други подобни одеяла, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Микрофибърни одеяла: Предлагат сходна мекота и уют, но може да са по-тънки и не толкова топли.
 2. Памучни одеяла: Дишащи и подходящи за топли сезони, но може да не са подходящи за по-студено време. Памукът също така задържа влага и съхне по-бавно.
 3. Вълнени одеяла: Изключително топли и трайни, но много по-тежки, трудни за пренасяне и груби на допир.
 4. Одеяла с пълнеж от пух и пера: Обикновено са по-скъпи, изискват специална поддръжка, за да запазят формата си, и могат да изострят симптомите на хора с алергии или астма.
 5. Олекотени завивки: Леки и топли, но може да се нуждаят от специални грижи при пране, за да запазят своята форма и текстура. Освен това са много обемисти и заемат пространство в гардероба. 

Обобщавайки, одеялото с мопс на Cush.be е отлична комбинация между свеж и оригинален принт, изключителна мекота и топлина и високо качество на материалите. То е леко, подходящо за използване както у дома, така и на път, и може да се пере в пералня за лесна поддръжка.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти

хранителната добавка за кучета Skin&Coat
Мебели и декорация

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

„Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.“, Григор А., Клиент

Разгледай »