барбекю на газ росанто черно

Барбекю на газ rosanto – черно

"Удобно, практично, загрява бързо и приготвя крехко и ароматно месо."

Какво представлява?

Барбекюто на газ Rosanto е практичен и удобен избор, ако обичаш да готвиш на открито. Барбекюто има размери 55 см x 70 см x 70 см и е направено от неръждаема стомана. Разполага с 3 независими горелки с копчета за плавно регулиране на температурата, 2 странични рафта за поставяне на храна, както и допълнително място за съхранение под грила. То загрява за минути, а големия капак с изолирана дръжка ти позволява да приготвиш крехко и сочно месо без мазни пръски или дим по време на готвене. За още повече удобство от едната страна барбекюто има монтирани колела за по-лесно преместване, а на капака има вграден термометър, с който лесно да следиш температурата на печене.

барбекю на газ росанто черно

Мнение на клиенти

Клиентите изразяват удовлетвореност от барбекюто на газ Rosanto, защото загрява бързо, температурата му се регулира лесно, а допълнителните рафтове спестяват време и улесняват готвенето. Те също оценяват това, че барбекюто е достатъчно тежко и стабилно, но има възможност да се премести лесно благодарение на по-малкия си размер и монтираните колела.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Качествено, стабилно и устойчиво: Барбекюто е стабилно, тежи 29.00 кг и е направено от висококачествена неръждаема стомана, за да издържа на атмосферни влияния при готвене навън.
 2. Бързо загряване: 3 горелки, които загряват само за няколко минути.
 3. Плавно регулиране на температурата: Горелките лесно могат да се регулират поотделно според желаната температура за готвене на различни храни – месо, зеленчуци и други.
 4. Голям капак с топлоизолирана дръжка: Капакът на барбекюто улавя ароматите и запазва месото крехко и сочно, докато предпазва от пръски и дим.
 5. Вграден термометър: Удобен термометър на капака за проследяване на вътрешната температура с градуси по Целзий и по Фаренхайт.
 6. Странични рафтове: Два странични рафта за продукти, подправки или готова храна.
 7. Допълнително пространство за съхранение: Покрито отделение под грила, което може да се използва като шкаф или за поставяне на малка газова бутилка.
 8. Колела за лесно местене: 2 пластмастови колела, с които лесно може да се мести от едно място на друго.
 9. Практичен размер: По-малко от стандартните барбекюта и по-лесно за пренасяне и съхранение.

Недостатъци:

 1. Възможна по-висока цена: Възможно е цената на барбекюто Rosanto да е по-висока от тази на подобни продукти на пазара поради качествените материали и допълнителните функции.
 2. Малка площ за готвене: Поради по-малкия размер на барбекюто е възможно грилът да не е достатъчно голям за приготвянето на голямо количество храна едновременно.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки барбекюто на газ Rosanto с други барбекюта и скари на пазара, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Барбекю на дървени въглища: Изисква много повече време за подготовка и управление на огъня. Трудно е да се регулира или задържи определена температура, а чистенето е по-трудно поради събралата се пепел. 
 2. Електрическа скара: Макар че са удобни и лесни за използване, електрическите скари често не могат да достигнат достатъчно висока температура за най-добър вкус и текстура на храната. Също така при тях липсва дим и храната няма типичния опушен аромат, който свързваме с барбекюто.
 3. Барбекю на дърва: Изисква значителни умения и внимание за поддържане на правилната температура и избягване на прегаряне. Освен това намирането на подходящи и качествени дърва може да бъде по-трудно в някои региони. Подготовката и почистването също са по-трудни в сравнение с газовите барбекюта.
 4. Барбекю на пелети: Изисква достъп до електричество, за да работи, което ограничава местата, където може да се използва. Пелетите също така са специализирано гориво и могат да бъдат по-скъпи и трудно достъпни от газта.
 5. Керамично барбекю (Камадо): Тези барбекюта са значително по-скъпи и тежки, по-трудни са и за преместване. Контролът на температурата изисква време за свикване и готвенето на това барбекю не се препоръчва за по-начинаещи готвачи.

Обобщавайки, барбекюто на газ Rosanto е практичен и удобен избор за любителите на готвенето на открито. То е изработено от качествени материали, загрява бързо и позволява лесно регулиране и следене на температурата. Освен това разполага с допълнително място за съхранение, сравнително компактно е и лесно може да се премеси от едно място на друго.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти

хранителната добавка за кучета Skin&Coat
Мебели и декорация

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

„Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.“, Григор А., Клиент

Разгледай »