хранителната добавка за кучета Skin&Coat

Skin & Coat – Хранителна добавка за здрава кожа и гладка козина

"Имам френски булдог, който винаги е имал чувствителна кожа. Кожните му раздразнения значително намаляха, а козината му стана по-гладка и здрава. Това е страхотен продукт и го препоръчвам.", Григор А., Клиент

Какво представлява?

Skin & Coat е натурална хранителна добавка за кучета, която подобрява здравето на тяхната кожа и козина. Добавката е формулирана за ежедневна употреба и включва богат комплекс от активни съставки като червено цвекло, Л-лизин, витамини Е и Б2, биотин и цинк. Включването ѝ в хранителния режим на кучето не само ще направи козината му по-гладка и лъскава, но и ще му помогне при кожни раздразнения и рани, ще намали сърбежите и чесането и ще регулира сезонното окапване и растежа на козината. Продуктът е подходящ за добавяне към храна или като наградка с неустоим вкус на телешко. Подходящ е за всяка порода и може да се комбинира с други добавки или лекарства.

Мнение на клиенти

Мненията на клиентите за хранителната добавка за кучета Skin & Coat показват висока степен на удовлетвореност. Те отбелязват бързо подобрение в състоянието на кожата и козината на своите кучета, намаляване на сърбежа, справяне с окапване и плешиви петна и цялостно подобрение на текстурата и блясъка на козината.

Предимства и недостатъци

Предимства:

 1. Изцяло натурални съставки: Висококачествени активни съставки – витамини, минерали и билки, подбрани от опитни ветеринари. 
 2. Бързо действие: Обикновено се наблюдава подобрение още в първите дни.
 3. Лесен прием: Може да се добави към храната или да се дава като наградка. Благодарение на вкуса на телешко няма да се налага да убеждавате кучето да приема таблетките.
 4. Подходяща за всяка порода: Дневната доза лесно се определя според теглото на кучето.
 5. Възможност за комбиниране с лекарства: Добавката може да се съчетава с други добавки или лекарства, които кучето приема.
 6. Международен сертификат за качество: Добавката е произведена в България с подкрепата на ЕС и има пълна сертификация по международните стандарти.
 7. Изгодни пакетни цени: Магазинът предлага възможност за закупуване на до 5 опаковки с до 45% отстъпка. Предложението е изгодно, ако кучето трябва да приема добавката по-дълго време, или ако искате да я включите в диетата му за дългосрочна поддръжка на доброто му здраве.

Недостатъци:

 1. По-висока цена при по-големи кучета: Препоръчителната доза за кучета над 30 кг е 5 таблетки на ден. Това означава, че една опаковка от 90 таблетки няма да е достатъчна за едномесечен прием и ще трябва да закупите по-голямо количество.

Сравнение с други продукти

Сравнявайки хранителната добавка за кучета Skin & Coat с други подобни добавки, можем да разгледаме следните пет алтернативи и защо те могат да се считат за по-малко предпочитани:

 1. Общи мултивитаминни добавки: Могат да са по-неефективни при конкретни кожни проблеми, ако не са специално формулирани да се справят с тях.
 2. Добавки с ограничени активни съставки: Някои продукти може да съдържат само един или два активни компонента, което ги прави по-малко ефективни в решаването на комплексни проблеми с кожата и козината.
 3. Синтетични добавки: Могат да предизвикат странични ефекти или алергии при някои кучета.
 4. Добавки без витамини и минерали: Продукти, които не съдържат витамини и минерали като витамин Е, биотин и цинк, може да не подпомагат в същата степен здравето на кожата и козината.
 5. Добавки на прах/течности: Ако кучето предпочита таблетки или намира течните добавки за неприятни, тези варианти могат да бъдат по-трудни за редовен прием.

Обобщавайки, хранителната добавка за кучета Skin & Coat е чудесен избор, ако кучето ти има кожни проблеми или искаш да го предпазиш от тяхното появяване. Добавката съдържа ценни натурални съставки, лесна и приятна е за прием и има бърз ефект върху здравето на кожата и козината. Подходяща е за всяка порода, дневната доза лесно се определя според теглото на кучето и при нужда може да се комбинира с други добавки или лекарства.

Текущи оферти

До 18 февруари:

Още подбрани продукти